A modern take on the New York loft overlooking one of our most spectacular waterfront views.


bed icon 3

bath icon 2.5

car icon 2+

car icon 1


Industrial design influences are evident throughout. The internal space and views spectacular, yet you want for nothing in terms of comfort. The exterior signals its dynamic design, presenting strong, clean architectural lines. A metallic garage door flows to the oversized matching pivot front door, to grant access to a gallery sized entrance hallway. The abundance of natural light draws you inside, into its 11.5-metre void, illuminated by banks of full-height casement windows. Welcome to the ground floor. On this level, no matter where you are within the kitchen/dining/lounge you will be struck by the breathtaking lake and forest views. One of the factors in selecting this allotment for this bespoke home.

• The kitchen is the focus for the ground floor living spaces. Grounded by a large, black stone island bench, you’ll want for nothing here. A dual ilve electric fan forced oven sits below its counterpart, a cooktop with teppanyaki plate and four gas burners serviced by a carbon filter, range hood. A myriad of storage draws surround you. Under the bench, an AEG dishwasher sits waiting to maintain order. Stainless steel finishes add to the industrial theme. • The adjacent pantry with stone workbench, draw and shelving storage is concealed by an internal, sliding door.

• Climbing the steel and timber stairs you can now appreciate the volume of space. With no barriers, the views out to the lake continue to impress. This mezzanine floor offers two double bedrooms, a bathroom and separate toilet, large studio/living area, server room and laundry/storage room. A deck to the front of the home, opens off bedroom 2. A generous space, it also serves as an all-weather drying deck via a separate entrance. • A second set of stairs takes you higher into the void to the master suite. Designed to be more like a hotel suite, the master features room for a king-sized bed and casual seating. To take advantage of cross-ventilation, and a nod to its industrial style, large black louvred windows offer a controllable link to the main void in both the bedroom and ensuite. The ensuite features floor to ceiling tiles, twin vanity, mirrored wall, shower zone and a separate toilet. A generous dressing room hides behind a wall.

• Outside you’ll discover a two-tiered entertaining area. It begins with a maintenance-free Modwood deck that wraps around to the saltwater swimming pool. The second tier is an expansive, tiled terrace that runs down to a Gabion Cage retaining wall that steps the allotment down to the Boardwalk entrance level.

Enjoy 366 m2 of contemporary, interior and exterior living across three levels. Includes garage. Allotment size: Direct Access Boardwalk Waterfront – 330 m2.

Key Features:

• Located within the Serenity Precinct, overlooking lake and forest reserve with direct access to timber, boardwalk and within 60 metres of lake access via pontoon. • A 5kw 20 panel, smart Enphase solar system is installed. For safety and performance, each panel has its own micro convertor. A WiFi connection allows constant monitoring of the system’s power output and home usage. • LG Inducted air-conditioning services 5 zones within the home for complete climate control. Summer and winter. • Ground floor polished concrete throughout living and garage area. Bamboo timber styled flooring to second and master suite levels. Tiled wet areas. • NBN Connection installed within the server room.’ • All external windows have been tinted to reduce glare and eliminate UV light penetration into the home. • All landscape planting is potted for low maintenance which as part of the home’s design will therefore be included with the sale.


Suburb: Sunshine Cove, Maroochydore

Price: Contact Agent

Address: 6 Serenity Circuit

House: Australia

View: By Appointment

Bed: 3

Bath: 2.5

Car: 2+

Pool: 1